www.bewami.ro - Fabrica de paine DumbravioaraBeWaMi - Fabrica de paine Dumbravioara - Produse de panificatie, Produse de patiserieBeWaMi - Centrul de Panificatie Dumbravioara - Paine si Patiserie, toate bune !
Magazinele BeWaMi
BeWaMi - EuroPartener - Paine si Patiserie - Toate Bune
   

BeWaMi ne oferă pâine la standarde europene
[data: 01.august.2007]

Recent, în Dumbrăvioara, la Fabrica de pâine BeWaMi, a fost pus în funcţiune unul din cele mai performante centre de panificaţie din ţară, utilajele şi echipamentele, de provenienţă germană şi austriacă, instalate într-o hală nou-nouţă, fiind ultramoderne şi permiţând obţinerea de produse la standarde europene, întreg procesul tehnologic fiind asistat de calculator.

Curajul de a investi nu mai puţin de 3,5 milioane de euro (din care 15% bani proprii, diferenţa fiind asigurată din credite bancare), în această performantă linie de panificaţie l-au avut soţii Silvia şi Bela Makai, patronii firmei BeWaMi, ei fiind şi până acum cotaţi printre cei mai buni în domeniu, nu mai departe de anul trecut obţinând locul întâi în topul firmelor de industrie alimentară din judeţul Mureş, ierarhizarea fiind realizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură.

Revenind la noul centru de panificaţie, trebuie să semnalăm că procesul tehnologic elimină orice risc în ceea ce priveşte sănătatea consumatorilor, întrucât angajaţii nu intervin direct, ci doar supraveghează echipamentele şi utilajele, şi, oricum, inainte să intre în hală aceştia trec prin camerele de igienizare. Pe de altă parte, fiecare colţişor din hală străluceşte de curăţenie. ....


(articol din Cuvântul Liber - Lucreţia POP.)


Invitaţie în noul centru de panificatie
[data: 31.iulie.2007]
Firma noastră vă aduce la cunoştinţă, cu mândrie, că a pus în funcţiune hala de producţie "Centru de panificaţie" de la Dumbrăvioara.
Vă invitam să treceţi pe la noi în ziua de 1 august 2007 orele 17:00 la un cocktail. Cu această ocazie managerii firmei vă vor prezenta investiţia iar dumneavoastră, dacă veţi dori, veţi testa produsele noastre.

Asigurăm transportul. Plecarea la ora 16:30 din faţa magazinului BeWaMi (P-ţa Trandafirilor, nr. 31, Târgu Mureş)


Noul centru de panificatie din Dumbrăvioara
[data: 16.aprilie.2007]

Vă anunţăm cu bucurie pornirea producţiei de produse de panificaţie şi patiserie în noul centru de panificaţie din Dumbrăvioara, dotat cu utilaje şi echipamente moderne pentru a aduce produsele noastre deosebit de gustoase pe masa dumneavoastră.

Relansăm invitatia făcuta deja în trecut clientilor nostri de a ne vizita în ziua de 13 a oricărei luni, zi declarată de către noi "ZIUA PORTILOR DESCHISE" zi în care deschidem portile Centrului de panificaţie din Dumbravioara (menţionăm că patiseria nu mai functionează în Târgu Mureş ci în Centrul de panificatie din Dumbrăvioara nr. 338).


BeWaMi vă urează Paşte Fericit
[data: 02.aprilie.2007]Fie ca raza soarelui să vă încălzească sufletul şi
în inima voastră să-nflorească numai flori de primavară.


<< Pagina anterioara (Partea II)   Pagina următoare (Partea IV) >>

Partea:  I  II  III  IV 


copyright © BeWaMi 2006.  Toate drepturile rezervate  •  design by UniSoft